Acomiadem Bangkok

Ja som a l'aeroport de Don Mueang esperant per embarcar cap a Krabi, la última etapa del viatge.

Ahir, aprofitant que les temperatures han baixat dels 30-32 a 24 -27 i s'està molt millor, vam fer una visita tranquila a la ciutat. Al matí vam anar a la casa museu de Jim Thompson, un americà comerciant de seda tailandesa que va fer fortuna, tot i que les males llengues diuen que també era un espia de la guerra freda (va desapareixer sense deixar rastre a Malasia l'any 67...).

El tio va comprar 5 cases estil tradicional tailandès i les va juntar totes en una de sola, fent-se una residencia molt resultona.

Tot i que al principi no esperavem gaire, la visita va ser bastant entretinguda i al finalitzar vam aprofitar per dinar al restaurant que tenen allí, en un ambient molt colonial.



Després, una visita a la zona dels centres comercials de Siam square i per la tarda cap al Siam Niramit, un espectacle molt visual on es combinen les dances tradicionals, història tailandesa, animals, foc, aigua.. una mica turístic però molt entretingut.



I no podia deixar el post sense cap cosa friki: l'altra nit al centre MBK hi havia una espècie de concert d'un grup de japoneses (o estil japonès) amb els fans tailandesos tornant-se bojos.. Japan Power a Bangkok!!


3 comentaris:

Marta Jordi Joan ha dit...

Aquesta vegada he començat tard a seguir-vos pero con sempre m'encanta veure el món amb vosaltres!!!!! També em repeteixo. ... que tal la gastronomía? ??? si hi ha galetes de la sort jo vull una bossa! !!! ah i un imán si us plau (que sempre se m oblida demanar-vos ho !!!

Anònim ha dit...

Hola! Más vale tarde q nunca! :–)
La gastronomia molt bona, mengem plats q no havíem tastat abans. Així q anem descobrint sabors nous..
Petons des de Krabi!
Vanessa

Anònim ha dit...

Ho sento, pero m'ha impactant bastant la coreografia... Com triunfa el Jpop a Tailandia! :p
Ara a descansar entre platja i platja en Krabi! ZZZzzzzz
Salut!
Vanessa FR

Publica un comentari a l'entrada