A Macau hi ha cacau

Recopilatori d'aquests 2 dies. Ahir vam anar a l'illa de Lantau, la més gran de les illes de Hong Kong. A part de ser la reserva natural de HK, és on tenen l'aeroport, Disneyland Hong Kong i el monair budista Po Lin, amb l'estàtua del buda assegut més gran d'Àsia  (fins al 2007).

Per arribar al buda has d'agafar un telefèric que et puja amunt amunt, i et porta a una espècie de poblet temàtic turístic on amb una petita passejada i unes escales empinades i interminables pots pujar fins a peu de buda. Molt pintoresc:

Tian Tan Buddha des del telefèric

I ja que érem al monastir i tothom cremava encens, nosaltres no vam ser menys:







I avui, a agafar el ferri i cap a Macau. Ex-colònia portuguesa fins 1999 i darrera colònia europea a Àsia, encara tenen els cartells en portuguès i xinès i els carrers de la ciutat antiga et podrien confondre i fer-te pensar que ets a Lisboa, si no hi hagués tants xinos.

Tot i que hi havia por a l'ambient abans d'agafar el ferri, cal dir que la cosa ha anat molt bé i el viatge ha estat molt tranquil:



Macao també és conegut per ser "las vegas" asiàtica.És l'únic territori associat a Xina que té legalitzat el joc i de fet sembla que ja supera en facturació a la pròpia sin city. Tants xinos amb ruletes i màquines a l'abast PELIGRO. Hem fet una visita ràpida als classics The Venetian, Sands, MGM. Per nosaltres, però, molt millor els originals de Nevada. Ja posats a ser de cartón piedra, millor a las Vegas que una còpia xina. Dada útil per futurs visitants: hi ha busos shuttle gratis que et porten entre casinos i a la terminal de ferris.



I demà l'últim dia sencer a Hong Kong. Enyorarem tant de xino suelto?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja veig que us heu beneït tot l'any!
Ara que el vici de Macau no se on us portara! Jeje
Entre el q exliqueu, els videos i fotos, quin mono de viatjar! XD
Q vagi molt be els ultims dies a Hong Kong
Vanessa FR

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, nena! Ara ja estem a Bangkok!! El temps passa volaaaant!
molts petons,
Vanessa

Publica un comentari a l'entrada