Takk Islandia!

Avui el dia ha començat molt plujós i fred. Teniem la intenció de visitar la península de Reykjanes abans d'anar a l'aeroport. La visita al llac de Kleifarvatn i la zona de Seltún han quedat frustades i passades per aigua. Hem continuat per parar-nos a dinar al poble de Garδskagi i com que no parava de ploure hem decidit que per mullar-nos millor ens feiem un bany calentet al blue lagoon 


El Blue Lagoon no són uns banys naturals com els que vam anar a Myvatn, sinó que son producte de l'aigua calenta sobrant de la central geotèrmica que hi ha al costat. Pel meu gust millor els de Myvatn, per la meitat de preu tens l'entrada, està menys massificat i té un ambient més casolà. Tot i això, el bany ens ha sentat la mar de bé i hem entrat en calor, amb el fred que fotia fora!





Tovalloles i banyadors assecant-se al cotxe.. 

Al sortir del Blue lagoon ha parat de ploure i hem aprofitat per anar a veure la hot spring més gran d'Isàndia, la Gunnuhver, de nou vapors i oloreta sulfurosa por doquier. I després cap al pont dels dos continents, a la falla que separa les 2 plaques tectòniques:



Per acabar l'aventura Islandesa, sopar a la zona dels dos fars de Garður i cap a l'aeroport. Això s'ha acabat, fins a la pròxima!!

Un arc de St Marti, la pluja i el fred ens han acomiadat del país


1 comentaris:

Anònim ha dit...

Dspres d'un bany... a dormir a l'avió, jeje!
Bon viatge de tornada!
Vanessa FR

Publica un comentari a l'entrada