Adeu Seul i hola Sokcho (1)

Aprofitant que el lobby de l'hotel (hotel class 300) de Sokcho té free wifi, anirem a actualitzar una mica el blog..

Abans de res, cal dir que el  video de la DMz me'l vaig currar editant i fent una trama, i resulta que el youtube per alguna raó me l'ha borrat... serà que me l'han "capat" els de google perquè tractava sobre la DMZ i l'he pujat des de corea?!?!?!?

 bueno, dit això, una mica de resum... l'últim dia a Seul va ser diumenge, al matí vam anar al city Hall, al poble Hanok de Namsangol. Un poble Hanok és un poble tradicional coreà, aquest en concret el van traslladar casa per casa al seu emplaçament actual. Allí vam coincidir amb un festival (fan festivals per tot Seul) de Taekwondo, concretament un Taekwondo concert, musica i exhibició al mateix temps:


Per la tarda vespre vam anar a Dongdaemun, un mercat de roba que és flipant, tot un barri sencer de botigues amb edificis de moltes plantes (no exagero, imagineu tot un barri de Barcelona només de botigues de roba...), i com a peor pesadilla de compras.. tenen obert de les 10 del matí fins a les 4 de la matinada!!!

Bueno, dilluns al matí ja ens vam acomiadar del Jordi i vam anar a l'estació de busos per agafar-ne un destí Sokcho. El bus flipant, uns seients supercòmodes i super ampli (per dir que podia estirar les cames assegut...). No ho entenc, són més petitons i en canvi viatgen supercòmodes i amples...



Ver 01 - Seul-Sokcho en un mapa más grande

Com ja se'm comença a fer un post massa llarg, en començaré un altre..  :(

1 comentaris:

Anònim ha dit...

O sigui q si q heu trepitjat la DMZ, oi? ^_^
Apa, a gaudir dels autobusos comodes, q aki sempre ens kedará el "plana", jujujuju!
Vanessa FR

Publica un comentari a l'entrada