Washington DC

Amb una arribada una mica estranya a Washington continuem el viatge.

Resulta que el nostre hotel (Holiday Inn express) és a les afores, i segons la web tenen un autobus lanzadera (shuttle bus) des de Union Station fins a l'hotel. Cronología de los hechos:
- Arribada union St., 14h. Li preguntem a una dona del bus turistic on paren els shuttle i ens diu que allí mateix. Esperem.
- 14.25... un sol que crema (hem passat de finals d'hivern a Boston a principis d'estiu a Wash.) venen al nostre costat dues dones d'uns 60 anys acompanyades d'un homenot negre vestit com de xofer, ens pregunten si anem a l'hotel i li diem que si, elles van a l'hotel del costat, que es veu que comparteix shuttle.
- 14.45... com tenim el telèfon del nostre hotel, una de les dones truca... com les dones no callen, entenem que li diuen algo així com que fins a les 17h no hi ha shuttle... no ens fiem gaire de les dones, que semblen una mica pallá..
- la dona del bus turistic (que fa com de guardia urbano de la zona per voluntat pròpia: para taxis, ordena els busos que no son de la seva companyia...) també truca, li diuen lo mateix... ens diu q potser millor agafar un taxi (on hi ha l'hotel no arriba ni metro ni bus...). Naltros morint-nos de calor...
- La dona del bus turistic ens para una furgoneta taxi i pujem naltros 2, les 2 dones i el negre xofer (que encara no sabem si venia amb elles o no...).
- El tio del taxi, al pujar fa una cara.. quan li diem l'adreça sembla que no tingui gaire idea del destí, el que si fa és començar a sumar $ extres al taxímetre com un boig, fins a 11$ + la tarifa de la carrera...
- Comencem a anar per avingudes llargues, el paisatge canvia a extrarradi... en sec, les dones es comencen a posar histèriques i diuen que si el taxista no ens porta al lloc, que si anem al contrari, que si condueix com un boig (això últim ho corroborem, els taxistes de washington van a lo loco). El negre "xofer", que ha estat tota l'estona com a camara lenta, segueix igual, les dones dient que ens perdiem i ell dient "I don't think so"...
- El taxi sembla el camarote de los hermanos Marx. Total, que de sobte apareixen els dos hotels, por fin.. pero elles dient que el holiday inn aquell no era el nostre!!
- Després de fer un gir de casi 180 graus amb el taxi, resulta q si q era l'hotel. Al final arribem sobre les 15.15 h a l'hotel, por fin. Les dones marxen tot rient..

Haviem llegit que Washington és una ciutat encara segregada racialment, sobre el 60% és població negra, però viuen concentrats en zones determinades: una de les quals és on hi ha el nostre hotel :). A més, no s'enten el que diuen!! parlen super tancat.
Com que l'hotel està en un cruce de caminos i no té restaurant, vam sortir per la zona a menjar.. como no a un KFC... anem a entrar per la porta i un negre del carrer ens diu cridant: "da-doo-laa!!!", "da-doo-laa!!!".. Nosaltres dubtant entre intentar desxifrar el que diu o sortir corrents perque pensavem que ens demanava un dolar (així som de cutres). Intentem obrir la porta del KFC i veiem que no s'obre, el paio devia dir "the door is locked". I un cop a dins, al demanar el menjar ja no es pot explicar: la noia dient-nos paraules i no s'entenia res!!

Un cop ja  recuperats i amb l'estomac ple, agafem el shuttle de nou a les 17h cap al centre. Típic escenari del 4 de Julio.







I, sense saber com, vam acabar passant pel costat de l'EPA, como no foto al canto:

3 comentaris:

Sandra ha dit...

Da-doo-laa!!!!!

jajajaajajajaja y el pobre hombre os miraría con cara de "que rancios que son estos 2, encima que les aviso", no?

Me estoy empezando a preocupar...si vosotros no entendeis el inglés...ni carreras de filologia, academias, vivir en el extranjero ni ná! en otra vida voy a ser negra y voy a vivir en el Bronx (mínimo) lo tengo decidido juas...

siempre nos quedarán las pelis subtituladas..aix.

Bueno nens no cojais más taxis raros que después os pasa lo que pasa jiji

muaaa

Josep Maria ha dit...

En observar les diferents fotos, em donen ganes de veure pel lícules de guerra dels americans. Avui heu arribat a Filadèlfia. Nens, heu de seguir adjuntant i posant fotos. Petons
Papar

Cris C. ha dit...

Uy, uy, uy…quina gent més rara que us esteu trobant...Tot i així no m’estranya perquè si aquestos “americanos” son com els pinten a les pelis podeu anar amb molt de cuidado...jejeje. M’imaginava a aquestes dones de 60 anys que parleu com les germanes dolentes de la Marche de los Simpsons...jejeje.

Per cert, coincideixo amb un dels vostres “bloggaires” i us animo a que continueu ficant fotos de la part gastronòmica del viatge. Heu descobert un dels millors plaers de l’Starbucks: el Frappucino de Moka ....Ñam, Ñam.... Un dels meus prefes !!! I també soc seguidora del Jose Andrés (fins i tot tinc un llibre seu a casa). Vaja pinta la fideuà....igual que la del Sodexo, eh?

També us animo a fer vídeos....quina gràcia la Vanessa amb la rentadora..jejejje.

Bueno guapos, continueu passant-lo tan bé i actualitzeu!

Petons.

Publica un comentari a l'entrada