NYC des de l'aeroport (II)

Poca cosa per escriure, visita relámpago a NY, una tarda i una estoneta d'aquest matí. Marxem amb ganes de tornar-hi amb una mica més de temps.





No podíem deixar de visitar Times Square, una mica canviat (a millor) des de la darrera vegada. Ple de gent, com sempre:



I en comptes del espiritu de la navidad, quan ets a NY et poseeix el espiritu del consumismo. Si a les ciutats anteriors hem vist que la crisis també afecta (locals buits, homeless...), a NY la maquinària del capitalisme no pot parar: La gent fent cua per entrar a les botigues!!!



Hem fet un nou récord personal. comprar a una botiga a les 11 de la nit!!



I ja sense més temps, anem a embarcar a l'avió amb destí Buffalo, on ens espera el cotxe de lloguer per travessar la frontera de Canadà!!!


Ver Sin título en un mapa más grande

2 comentaris:

Joan-Jordi-Marta ha dit...

Això sí que m'agrada! Poder anar de compres a les 11 de la nit! Un somni fet realitat!! Però em dóna la sensació que mentre estàs a NY deu ser molt fàcil tenir un atac epil·lèptic! Què és això de tantes llums!!!!
La veritat és que aquest és un destí que si que tenim moltes ganes de visitar... Estem entre això i fer una ruta gastronòmica per USA! Per cert, a veure si podeu comprar més galletitas de la suerte! Ah, i un iman de Canadà, si us plau!!! Molts petons i abraçades...Per cert, el Joan sembla un madelman perquè ja repta pel terra!

Anònim ha dit...

Ja sou a Canadà? A veure si actualitzeu ràpid que tenim ganes de veure paisatges nous. M'agraden molt els videos. Passeu-vos-ho bé. Petons.
Carme

Publica un comentari a l'entrada