Ja hi tornem a ser!!

De nou un altre viatge per davant.. De nou intentar actualitzar el blog (a veure si aconseguim actualitzar-lo tant sovint com l'any passat!!)..

Després del canvi de plans imprevist del Japó, ja hi tornem! Un cop superada la tristesa de donar per ajornat el viatge a Japó, agafem amb ganes renovades el nou destí. I ja queden pocs dies per marxar.
Diumenge a les 10.25 el primer avió: 2 hores de BCN a Paris, transbord express d'1h i 15 min (tindrem prou temps? com hi hagi retard, ja ens veig corrent pels passadissos del Charles de Gaule!!!), per agafar el vol de París a Boston: 7h i 25 min. de res, entre pel·lícula, menjars varis i alguna siesta, de seguida hi serem!!

La primera ruta:

Ver Viatge avió BCN-BOSTON en un mapa más grande

Comença una nova aventura!

7 comentaris:

josemari ha dit...

hola, bon viatge, petons.

Anònim ha dit...

Vaja, quina enveja!!! que tingueu bon viatge i quan visiteu na Caro li heu de donar una fortíssima abraçada de part meva.
Noe

Jordi ha dit...

Moltes felicitats!! Moltes felicitaaaaaaaaats!! Que passis un molt bon dia i a celebrar-ho por todo lo alto. Happy birthday!!

Josep Maria ha dit...

Feliç aniversari cocolito!!, m'agradaria estirar te les orelles!!, que ho celebreu a la ciutat del primer metropolità americà, una forta abraçada des de tanta distància quilomètrica. Feliç dia. Papar

Joan-Jordi-Marta ha dit...

M'he espantat perquè he començat a llegir el blog de l'any passat! Ja m'extranyava que repetissiu destí! Aquesta vegada no tinc clar la ruta que heu de fer, així que vull actualitzacions diaries! Un petó de part dels tres! Ah, i de part del Joan: Dádádá (no sé que vol dir amb això,`però ho diu molt!). Petons i a passr-s'ho bé! Ha sigut el cumple de l'Ivan? MOLTES FELICITATS!!!!

Anònim ha dit...

Parelleta.
Si esteu a Buffalo i es el vostre primer aniversari (sense papers, aixo si!)no podeu pasar la frontera sense pasar una nit romantica a Niagara Falls y sopar al Skydome. Amb patriotisme i amb ilusió (que aquí estem de Campanya)
Aprofitem per a comentar que al Pere no le va agradar gaira la foto de la frugoneta, pero le agrada molt mès una foto de la teva oficina, que está molt cambiada y te fará arrivar per Yahoo.

Petonets de Tots, y del mortadelo tambe

a ha dit...

Bueeeenoooo ! Están bien vuestros viajes, lo detalláis tanto que nos ahorrais el viaje a los demás... (Señor! que mala es la envidia!).
Cuidaros y seguid disfrutando... por aquí.... este.... mejor lo dejamos para la vuelta...
:-)
Goros

Publica un comentari a l'entrada