I ara des del Bus!!!

Ara mateix som al bus destí NYC, reitero lo dicho: són la repera, tenim wifi al bus!!!! el conductor, molt amable, ens ha dit també que hi ha algo així com un restaurant (deuen ser 2 termos de cafe i uns muffins) i endolls per si et quedes sense bateria... FLIPANT: per a futurs usuaris, megabus (a més, és low cost!!)


Bueno, bueno... i després d’uns dies sense internet, ja deixem de nou una altra ciutat. Només hem estat 1 dia i mig a Philly (com duen els d’aquí a Philadelphia), però ja ens ha donat temps de fer-nos una idea. Pel nostre gust situariem Philadelphia en el darrer lloc del ranking de ciutats visitades: no és tant europea i guays com Boston ni tant capital ni americana com Washington. A més, es veu una mica més descuidada que les altres ciutats.

El que si seguim és amb la dosi diaria de patriotisme yankie. Va ser la 1a capitals d'USA fins que es finalitzava la construcció de Washington DC: Aquí son tant chulos que com no tenien capital, la van fer de zero.  I també on es va signar la declaració d’independència i la constitució, dos dels “pilares de nuestra nación” com escriuen per tot arreu.

Aquests documents es van signar a l’Independence Hall, on vam fer la visita de rigor ahir al matí (vam tornar a comprobar que això és el país del marketing, els rangers que fan les visites són superexpressius i ho viuen de ple). Al costat, hi ha l’edifici on tenen exposada la famosa campana “quebrada” Liberty Bell: la campana que diuen va sonar el 4 de juliol de 1776 (uns diuen que va sonar i altres diuen que no...). Foto de posado, de les que tant agraden:

Un cop acabada la visita, vam seguir pel centre històric fins arribar a Elfreth’s Alley, el carrer més antic dels estats units i encara habitat. Cases de principis dels 1700 (com no hagin fet unes bones reformes..). Fotos de turistas despistaos:



I respecte al tema estrella (això s'està convertint en el blog "con las manos en la masa"), tocava provar el menjar típic de Philadelphia: el Philly Steak. Un bocata de carn picada amb formatge fos pel damunt. Molt bo!



Per moure’ns per la ciutat, hem descobert un autobús semi-turistic (sembla un trolebus amb tunning i els conductors van bastant a saco, tenint en compte això i que els seients son bancs de fusta, dins del bus vas d’un costat a l’altre rotllo rallie...). Fa un recorregut circular pels punts més interessants, només per 5$ i et pots pujar i baixar quan vulguis.



Total, que hem agafat el bus i hem anat a un dels punts més mítics: les escales que puja el Rocky Balboa a la peli!! Com no podia ser d’altra manera, també hi ha una estatua commemorativa i tot de marketing pel voltant.



També vam acabar visitant el Love park: ahir que va fer un any que vam estar a las Vegas amb l'Elvis!!! :)



I després d’aquesta ràpida visita.. pròxima parada New York!




Ver PHIL-NYC en un mapa más grande

1 comentaris:

Vanessa F ha dit...

Bon diaaa!
Heu pujat les escales de Rocky o q?
A fer esport, q a Canada us espera uns quants kilometres de llac a llac! Jejeje

Fins aviat!

PD: el bus ja veig q són iguals q aki... "calcaos"!

Publica un comentari a l'entrada