Canadà!

Després de tant americanisme, ja convenia canviar una mica d'aires (tampoc gaire, perquè això segueix sent bastant americà..). Una cosa important que ens ha alegrat: fan servir les unitats normals!! per fi!!: ºC en comptes de ºF, km en comptes de milles... tot un descans saber més o menys el que és cada cosa (perquè per exemple 3 onzas, a veure qui és el chulo que ho sap..)

Ahir a la tarda, després d'aterrar a Buffalo vam dirigir-nos al mostrador de l'empresa Alamo per agafar el cotxe de lloguer, como no, amb història inclosa... Haviem contractat un Compact size, però la dona que ens va atendre va i ens diu que tenia pel mateix preu un cotxe superior, que aniriem més amples i tal.. un silver Dakota. Naltros vam pensar, mira que bé, com no deuen tenir compact ens donen un de categoría superior. La sorpresa és quan anem a agafar-lo i resulta ser un  pick-up (sobretot de la Vanessa, que casi li dona un sopor al veure que no tenia ni maletero per les maletes: "jo amb un cotxe així d'americano total no vaig!", va dir..), llàstima, haguéssim sigut els reis de la carretera.
Vinga doncs, tornem a la dona, ens fa esperar una bona estona (realment no en tenien de compact car...), ens fa anar al mostrador de National (una altra empresa) i van i ens donen un Ford Fusion, i diu: "it's a brand new car": recent estrenat (0 km, amb els plàstics de protecció a les llantes i tot..) i full equipped: un cotxe de senyor!


Així que passem d'anar d'americanos a anar de senyors...

Després vam arribar a les mundialmente conocidas "Cataratas del Niagara" (Niagara Falls). Les cataratas en sí son espectaculars, llàstima que al voltant han montat una espècie de Benidorm + Lloret de mar de luz y de color pels turistes i la cosa perd algo d'encant..


I aquest mati a primera hora hem pujat al Maid of the Mist, el barco que et porta fins al peu dels salts d'aigua, directe a mullar-nos. Et donen uns plàstics chubasqueros, que a la gent normal els tapa.. pero a mi m'arriba al genoll i trec la meitat del braç, a més amb la motxilla darrera... a patir!







Després hem agafat el cotxe per parar a dinar al poble de Niagara on the lake. Un poblet pintoresc amb casetes victorianes, a la vora del llac Ontario i la desembocadura del riu Niagara. També la compra gastronòmica de rigor: pastissets de xocolata!




I després, un cop amb la panxa plena, hem enfilat cap a Toronto. Passarem la nit d'avui al Hampton inn de Mississaua, a les afores de Toronto.




Ver 2011-01-Niagara-Toronto en un mapa más grande

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb la motxila a l'esquena i aquesta cara, totalment de geperut de Notredam he he he
jordi

Josep Maria ha dit...

Tots els guiris sembleu uns barrufets. Estupendes imatges. Abraçades. Papar

Publica un comentari a l'entrada