Yosemite

Avui un dia al Parc Nacional de Yosemite. És un dels parcs més espectaculars de USA i en aquesta època encara més, tots els impressionants salts d'aigua van a màxim cabal pel desglaç de les neus de l'hivern. Hem vist les famoses Bridalveil fall (el velo de la novia) i les Yosemite Falls, que amb 740 m d'alçada (!!!) són les més altes de Nord Amèrica i les cinquenes més altes del món. Només a Califòrnia poder tenir unes cascades així i asfaltar el camí per poder arribar fins a la base. 

Aquí estic mimetitzant-me amb l'entorn de fotografos profesionales al Bridalveil Fall:



I aquí foto de les Yosemite Falls, en segon terme :)


Hem deixat el cotxe aparcat al parking principal i hem anat passejant i agafant el bus intern gratuit, aquests americans si que saben fer marketing (hi ha cartells a tot arreu d'informació i de protecció dels animals) dels parcs i montar-s'ho bé (busos, zones d'aparcament, WC en molts punts, moltes zones de picnic...).

Hem vist El Capitan, una de les roques verticals famoses mundialment pels escaladors:


I el Half Dome, que sembla una mitja cúpula partida justament per la meitat:


També hem vist alguna de la fauna del lugar.. cervols i esquirols. No hem arribat a veure cap puma, això que diuen que n'hi ha. El que si vam veure és un ós negre fa dos dies al Parc Nacional de Sequoia.


Així que avui un dia completament natural.

Demà tenim previst acomiadar-nos dels Parcs Nacionals, no en visitarem cap altre, i posarem rumb cap a San Francisco on estarem les 4 properes nits. Esperem tenir wifi!

1 comentaris:

Marta_Jordi_Joan ha dit...

Hola guapos,
la visita d'avui m'ha agradat molt. Aquesta és una de les que més hauria disfrutat! Però vull fer un comentari, Ivan: Quan dius "També hem vist alguna de la fauna del lugar.. " i just a sota tenim en primer pla a la Vane...doncs queda una mica raro raro raro... Ara a preparar les cames per veure San Francisco (que és el Badalona de USA, per les pujades i baixades dels carrers!).
Ale, a seguir difrutant que als que estem aquí currant ens dóna la sensació que també estem de vacances!

Petons mil!

Publica un comentari a l'entrada