Wild wild West!!!

Avui el dia ha estat dedicat completament al "salvaje oeste". La idea era seguir visitant el que ens va quedar ahir per veure del Grand Canyon i anar en ruta cap al Monument Valley...

Fins aquí tot sobre lo previst, però ens ha passat el primer contatemps negatiu del viatge i ens ha retrassat una miqueta... ayayay...

Resulta ens hem (poso hem, però jo no he estat... q consti eh?) deixat les claus del cotxe a dins de la jaqueta, que estava dins del maleter, el qual s'ha tancat i ves per on que en aquest cotxe el maleter només es pot obrir des de dins o amb el mando...

Total, que ens hem quedat amb les claus atrapades a dins del cotxe que estava ben tancadet... ops!!

I què hem fet? després d'uns minuts de nervis, hem anat a recepció a veure si ens podien ajudar, sinó ja hem veia tirant un pedrot a la finestra del copilot i anant fins a la sucursal de dollar.com més propera per canviar el cotxe...  a recepció han trucat a un paio (locksmith service) que ens ha preguntat el model i marca del cotxe i hem quedat davant del cotxe en mitja hora. Per la nostra banda hem trucat al dollar a veure si tenien alguna altra solució, però ens han dit que el que ells feien era trucar al mateix locksmith de la zona... total, que a esperar mitja hora davant del cotxe...

Lo millor ha estat l'arribada triunfal del tio.. una furgoneta Ford de l'any catapun, aparca al costat i surt un paio de película: gorra negra amb lletres grogues que posava "locksmith service, open any car door", ulleres rayban, jaqueta aviador i en ens diu: Guys, you have a small problem.. Ha fet una mica de teatre mirant a dins del cotxe a veure com s'obria la porta i se n'ha anat al darrera de la seva furgo. Ha tret una maleta de un metre, metre i mig  de llarg, a dins un munt de ferrots  i "cunyes", ha agafat un de cada i en un plis plas ha obert la porta del copilot!! (muy profesional), quin paio!! ens ha clavat 120$ per 5 minuts de feina, aplausos..

Bueno, després d'aquest "momento peligro",  un cop més tranquils i amb 1 o 2 hores de retard, hem seguit el camí cap a la part oest del South rim del Grand canyon, potser els miradors més bonics dels que hem visitat; Yaki point, Lipan point i desert view tower:


Un cop tot vist, hem tornat a la carretera, deixant enrera el GC amb direcció a Cameron, una mica més lluny hem parat a dinar a Tuba City (de parada obligada dedicada al Jordi) i hem seguit fins a Kayenta. Des de Tuba city en endavant és terra dels indis Navajos, i realment tota persona que et trobes té la fesonomía india.

Sobre les 18h hem arribat a Monument Valley (propietat del poble navajo), realment el paisatge del Oeste Americano autèntic, hem anat rotllo John Wayne:


Finalment hem tornat a Kayenta, on dormirem avui al Hampton Inn, un hotel on tots són (como no) indis Navajos. Fins i tot el sopar (hem sopat al propi hotel pq tot estava tancat) era de menjar tipic navajo, encara ara tinc picor de la Quesadilla amb jalapeños i guacamoles, que segons ells son originaris del seu poble i no de Mèxic.

Per acabar, com sempre, la ruta d'avui: en total unes 200 milles, que són més de 300 km:


Ver mapa más grande


6 comentaris:

Marta_Jordi_Joan ha dit...

Jo ja estic esgotada...Quin ritme!! Espero que hagueu fet fotos als navajos, perquè això no es veu cada dia (només a les pelis...). I lo de les claus...ejem, ejem, segur que ho heu fet per poder veure al típic amercià amb rayban i jaqueta d'aviador, oi? Vane, has de ser més sutil! Penseu que si als viatges no passessin aquestes coses, moltes coses s'oblidarien!!!

Anònim ha dit...

Sandra

"Guys, you have a small problem" que sobrao!! bravo este hombre jajaja

No res...tot fos com això, no?

mua

Anònim ha dit...

A ver Iván:

Como me toca a mi corregirte tengo que decir en primer lugar y muy a mi pesar que está "mu feo" eso de echar la culpa a otros to guilt the others creo que dicen en Oklahoma.
Hablando de Oclahoma ahora hay un montón de tornados por lo que sios toca de paso (a unos 1000 o 2000 km)os podeis acercar a seguir alguno.
Por último y para no enrollarme más -que esto no es un Infocit- se echan en falta en las fotos los caballos, o como mínimo a big cowboy hat.

Román

Anònim ha dit...

Ivan moltes felicitats, arriba tard la felicitació, però ja saps el que es diu! Quina enveja que em feu! Espero que la Vanessa estigui gravant molt i tu fent fotos per després ensenyar-nos el reportatge! ja anireu informant de més aventures, un petonet als dos!
Laia

Josep Maria ha dit...

Josep Maria per Ivan M. i Vanessa:

¡Old West, Wild West o Far West!, dóna el mateix, fantàstic el Monument Valley o «Vall de les Roques» per als navajos, escenaris de les grans pel•lícules de John Ford, però on és el barret de cowboy?, si veig escenaris de westerns, si veig a un de Reus fent l'indi, si veig a una maca índia “filla del Baix Camp”, però no veig els “navajos”, ni tampoc els meus indis preferits els “apaches”, On es troben els indis?. Petons.....

Vane ha dit...

Ei!!! Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris! La veritat és q ens fa ilu q ens digueu coses. ;-)
Uff! quin susto ahir amb lo de les claus! Però bueno, ja està passat.
Molts petons a tots!

Publica un comentari a l'entrada