Vent i sorra

Bé, doncs avui m'he decidit a escriure jo... a veure què tal ho faig... Aquest matí hem matinat, com de costum, perquè teníem una visita a Antelope Canyon a les 11.30 h i l'hotel on hem passat la nit estava bastant lluny (Kayenta). Vam fer la reserva del tour des de Reus perquè vam llegir q hi ha molta gent que fa aquests tours i podia ser que no hi haguéssin places.

Els cotxes que ens portaven a l'Antelope anaven plens (amb un munt de japonesos, of course). El tour és una mica d'aventura, la veritat, perquè vas en un pick up, amb rodes gegants i amb seients laterals, a tota pastilla i a l'aire lliure. A més, feia un vent fred que no veas!



En fi, quan hem arribat allà, un senyor navajo ens ha anat guiant pel recorregut, ajudant-nos a fer les fotos, més que fent de guia.
Aquí en teniu un exemple:



La pega: que hem quedat enfarinats amb sorra pel vent! I l'Ivan ha hagut de protegir la càmera de forma casolana però efectiva. ;-)


L'experiència, molt maca!

A la tarda hem anat a Horse shoe Bend, un meandre de riu Colorado amb unes vistes maquíssimes. Per cert, us proposo un joc: On està Wally (alias Ivan)???




I abans d'arribar a l'hotel Bryce View Lodge (a Bryce, Utah), hem fet una paradeta a un poble típicament americà que es diu Kanab, on hem pres un mega gelat! Bé, jo ho he intentat però no l'he pogut acabar.

Per últim la ruta d'avui, unes 300 milles, quasi 500 km més:


Ver mapa más grande

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola parelleta, som les teves veïnes de despatx. After having a look to your photographs, we are "anonadadas" com diria la Sarita Montiel (typical spanish). No deixeu de sorprendre'ns cada dia, que és un al·licient per els residents a "LA POBLA DE MAFUMET" abans del Camera Cafe. Estem preparant un INFO-CIT amb les vostres maleses. Per cert no et preocupis pel Salva, tot i que et troba molt a faltar, tot està totalment controlat. I una altra noticia, per ara continues molt baixet en el ranking del Xinos.
Quedan tres....quedan dos...queda uno...!!!!!!!!!!!!!

Cristina i Carme

Publica un comentari a l'entrada