Un tomb per Sequoia...

Hola a tothom!

Aquesta nit passada vam dormir a Bakersfield. Després d'esmorzar, hem agafat la carretera cap al Sequoia National Park, passant abans per Visalia (on hem tornat després de visitar el parc per passar aquesta nit a l'hotel Hampton Inn). Però abans de fer tot això, hem anat a posar benzina i l'Ivan ha aprofitat per netejar el vidre del cotxe per tenir bona visibilitat ;-)
A totes les benzineres, hi ha raspalls per netejar els vidres.


Un cop al parc, ens hem quedat maravellats del paisatge que hem vist. Sembla mentida però d'un dia a l'altre, amb els kilòmetres que fem, estem veient llocs molt diferents. Si ahir estavem davant d'un paisatge desèrtic, avui hem vist uns arbres gegants i uns boscos verds i nevats.




Hem aprofitat per fer un picnic al parc:


I hem anat a parar davant del General Sherman, l'arbre que no és ni el més alt ni el més vell, és que té més massa del món. Pel que hem llegit, quan les sequoies troben el medi ideal comencen a fer-se grans, i no vegis!!!!


L'inconvenient: la boira.


I aquí va la ruta d'avui (unes 200 milles):



Ver mapa más grande

2 comentaris:

Marta_Jordi_Joan ha dit...

M'encanta! És com anar d'una punta a l'altra del món en un plis plas! Amb lo alts que sou els dos i lo petitets que us veieu al costat de les sequoies! El que m'extranya és que no agafeu un refredat amb aquests canvis de temperatura! (Toquem fusta!!!). Vinga, a seguir fent kilòmetres que jo estic enganxada a aquest blog com si fos un culebón!
Mil petons!

Josep Maria ha dit...

La sequoia General Sherman es un extraordinari exemplar, adjectius
com excepcional, sorprenent, sensacional, impressionant, rar, és poc perquè es considerat com l'ésser viu amb major quantitat de biomassa de la Terra; el General Sherman conta amb mes de 83 m. d'altura i és el de major volum; els diàmetres del tronc de 11 m. en la base i copa; té una longitud de circumferència de gairebé 35 m. Però el que em sorprèn més és la seva edat, es calcula al voltant de 2400 a 2500 anys,quan els atenesos guanyen als perses en la batalla de Marató el 490 anys a.c o quan vivia el filòsof Plató a Grecia !!! es insòlit,inhabitual, estrany, singular, excel·lent, sorprenent, xocant, únic,inusual i genuí com vosaltres que avui m'heu sorprès. Felicitats pel viatge i el blog, cada dia ho seguim amb la iaia Teresa com si emetessin la novel·la del migdia La Riera de TV3. Petons de tots
Papar Josep Maria

Publica un comentari a l'entrada