Primer dia, de carretera!

Després de tot el dia d'ahir viatjant en avió, avui ja ens hem situat una mica... un cop esmorzats, hem anat a buscar el cotxe de lloguer a l'empresa dollar.

L'home que ens ha atès ha dit que com el 9 de maig era el dia que van guanyar als nazis, per celebrar-ho ens regalava el cotxe de tamany superior pel mateix preu (no en devia tenir de més petits)... bienn, així que hem anat a dins el parking i hem triat entre uns quants.. al final un ford focus blanc, que no te res a veure amb la versió europea. El tema que el canvi sigui automàtic al principi es fa una mica estrany, però un cop acostumats, cap a la carretera!


No et fas una idea del gran que és Los Angeles fins que intentes sortir de la ciutat... autopistes de 6 o més carrils, surts d'una, empalmes amb una altra, tornes a canviar a una altra... i totes plenes de cotxes...

Finalment hem sortit de LA cap a Barstow, on hem fet la primera parada a un starbucks a prendre un iced coffee with milk ben fresquet tamany petit (imagineu com és el tamany "medium"  i el "large", tens cafè per una setmana...), aquí va el testimonio gráfico:


Un cop refets, hem continuat per la I-40 fins a Newberry Springs, hem deixat l'autopista i hem sortit a fer uns kms per la ruta 66. Tot i que a la carretera li fa falta una mica de manteniment (hi havia trams amb bastants "baches"..), és una ruta mítica pels moteros de harley, i no ens l'hem volgut prendre:

I aquí, nuestra azafata del 1, 2, 3 les muestra el coche que pueden ganar:


Després de varis km de route 66, hem tornat a agafar l'autopista fins a Needles, on hem fet paradeta a dinar i després tot seguit fins a Kingman, a l'hotel Travelodge, on som ara. Kingman s'autodenomina "el corazón de la ruta 66" i realment s'ho creuren: hem sopat a un restaurant purament americà, el Mr D'z.


En resum, una jornada de 319 milles, o sigui, més de 510 kms. I a més, el primer dia d'arribar a California i ja canviem d'estat, ara som a Arizona!!.

Aquesta és la ruta del dia:

 

Ver 08 LAX-Kingman en un mapa más grande


I demà cap al Grand Canyon!!

5 comentaris:

Jordi ha dit...

Uaoooh!!
Bon inici i m'alegro que no tingueu cap tipus de problema amb un automàtic, ara a fer milles!! Per una altra banda senyor, Happy birthday!!!!!! que ja sem un anyet molt gran, espero que ho puguis celebrar per sigui on sigui que estigueu je je je. See U

Marta_Jordi_Joan ha dit...

Osti tu, si és que sou un cul inquiet! Encara no heu arribat i ja heu fet 500 kilometres??????? Disfruteu molt que aquests viatges no els podem fer tothom!

Family ha dit...

Happy birthday to you!!! Et desitgem tots un feliç aniversari i que ens seguieu enviant fotos xules,passeu-vos-ho bé i molts petons de la family.

Anònim ha dit...

Family 2

Moltes felicitats! encara que ja t'hem "cantat" el "cumpleaños feliz web" quan torneu, s'haurà de fer "en directo" no?

Quin blog més xulo que teniu, i això que tot just acaba de començar! i x cert,respecte lo del cotxe...el que dic jo sempre: hay que nacen con estrella....jaja. Aprofiteu!
mua

C U

M&M ha dit...

Moltessssssssss Felicitats!!!!!!!!!! Ja t'ho he dit via mòbil, però és pq vegis que ja que et curres el blog, seguim les vostres aventures ;) Que vagi moolt bé!!

Publica un comentari a l'entrada