I hem arribat a San Francisco.

Avui hem afegit unes 240 milles més al comptamilles. Hem sortit a mig matí de Mariposa amb la intenció de conduir tranquilament durant 3 o 4 hores, que al final han estat més, i arribar a San Francisco.

La primera parada per descansar a Modesto, el poble natal del George Lucas, esperàvem veure alguna cosa cutre-americana de Star Wars però o no la tenen o no l'hem trobat.. El poble no ens ha agradat gaire i hem marxat de seguida.

Hem continuat per l'autopista i després de dinar, com ens venia de pas, ens hem desviat per entrar al Silicon Valley. Hem satisfet el nostre petit esperit Geek visitant (si es pot dir visitar) les seus de Apple, Google i Microsoft.




Lo més friki de tot, anar al carrer Infinite loop (bucle infinito) i fer-se una foto!!



Ara que passar pel carrer Google i fer una foto al semàfor tampoc no té desperdici



L'anècdota del dia: mentre que les seus o campus d'Apple i Microsoft estan formades per molts edificis al voltant d'una sèrie de carrers, Google té un campus obert amb gespa, la gent va en bicicletes amb la roda del chrome i samarretes de google:


I nosaltres, com no, hem entrat a passejar per allí: bieeeen!

Anàvem fent fotos i tal quan de sobte... apareixen dos segurates (amb el polo de google security, això si), un pel flanco izquierdo i l'altre pel derecho (com els marines) i ens han dit que google no tenia atenció als "visitors" i que ho sentien molt, bla, bla, bla... total, que molt de somriure i bones paraules però un ens ha "escoltat" fins a la sortida.. Naltros hem fet el paper del "turista despistat", que no calia gaire sobreactuació perquè de fet erem 2 turistes despistats. Els paios ens hauran detectat amb algun sistema de càmeres o algo, perquè han aparegut del no res i ens han despatxat en un plis..

També ens hem aturat una estona a la zona del campus de Stanford. Els americans diuen que a Stanford hi ha algunes de les ments més privilegiades del món, a veure si se'ns pega alguna cosa...

Al final hem arribat a San Francisco, tot i que a l'entrada ens hem trobat molta "caravana", ja ens hem assentat a l'Hotel The Mosser, que serà la nosta casa durant 4 nits. L'hotel no està malament, és un edifici antic i restaurat de manera modernilla, però amb habitacións minúscules!


Ver 20 - Yosemite - SF en un mapa más grande

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones!

Uala!! Sillicon Valley!! Ei, si us envio un CV, el podeu deixar per mi? xDD Si veieu a Steve Jobs o Bill Gates, saludeu-los de part meva!!

Que vagi molt be el viatge!

Carlos

Anònim ha dit...

Uuaaaa!

Quines fotos! I quins llocs, quina envejetaaaaa!


Apa, a gaudir de l'esperit geek!

Vanessa FR

Publica un comentari a l'entrada