...i fem cap a Los Angeles

Hola a tots!
Aquest mati ens hem conat el caprici d'aixecar-nos més tard (ahir vam acabar molt cansats del dia de ruta) i hem fet un tomb per Morro Bay. El poble és maquet, l'atracció més important que té es la roca que dóna el nom al poble i, és clar, ens hem fet fotos davant d'ella:




Al cap d'una estona hem sortit en direcció a Los Angeles, però fent parades per Santa María, Santa Barbara, San Luís Obispo... aquestes ciutats també ens han agradat molt, són molt cuquetones. Tots aquests dies hem estat per l'interior, pel que veure el mar ens ha donat molta alegria. A més, hem tingut un bon dia, amb molt de sol, cosa que ha fet més agradable el viatge. Hem dinat a Santa María, mireu què contenta que estic amb el plat! .-)


Després de dionar hem anat a San Luis Obispo i a Santa Barbara, on hem fet parada a las misiones espanyoles de més de 200 anys.
I au, hem fet cap a Los Angeles, on som ara. A puntet per anar a dormir. I demà, anirem a descobrir la meca del cine.
Molts petons a tots.

PD: l'últim plànol de ruta, aquí va:


Ver Morro bay LA en un mapa más grande

3 comentaris:

Marta_Jordi_Joan ha dit...

Ai, Los Angeles.... jo que ja us havia criticat perquè ho havieu passat de llarg! Jo tinc ganes d'anar a u mcdonalds d'allà!! (Es nota lo de la dieta, oi?) I ara si que tornareu morenets, morenets!!

Fins aviat!

Anònim ha dit...

Heu arribat al Poble de La nostra Senyora de la Reina dels Àngels de Porciúncula i el vostre viatge arriba a la seva fi, trobarem a faltar aquesta forma de viatjar, però volem veure-us en persona i escoltar les vostres pròpies paraules, ahh.. i la setmana que ve a treballar!, que Espanya us necessita!. Anem de mal en pitjor. Petonets i divertir-vos els últims dies.
Josep Maria

Anònim ha dit...

Apa quin dinar q us heu fotut!

Aixo si, segurament trobareu a faltar menjar de la terra.
Vanessa FR

Publica un comentari a l'entrada