Here we are in San Francisco...

Avui hem tingut un dia molt maco a San Francisco, millor del que esperàvem perquè no hem tingut boira i hem pogut disfrutar a l'aire lliure.
Aquest matí hem anat a Chinatown. Allà hem gaudit dels colors dels basars, de les Groceries xineses, de les peixeteries... No hem parat de fer fotos! Hi havia una de xinos comprant!


I també hem anat a la fàbrica de galetes de la sort, la Golden Gate Fortune Cookies Factory, on l'Ivan m'ha fet una foto amb l'abuelito de la fàbrica, que era molt amable i anava desitjant good luck tota l'estona:



Al migdia, hem dinat, como no, a un restaurant xinès en plan Eat green food (come verde) que ha estat força bé. Després hem pujat fins a la Coit tower.  Més tard hem  passat per North beach (el barri italià de SF) i hem vist llibreries com la de City Lights Bookstore i un edifici que és propietat del director Francis Ford Coppola, qué poderio!
Més tard, ens hem dirigit cap a la zona del Fisherman's warf, i hem vist als lleons marins al Pier 39. Aquest lleons va aparèixer en aquest lloc un dia fa 20 anys i ja no han marxat més, convertint-se en una de les icones de la ciutat. Han muntat un munt de botigues i restaurants pels guiris que  no veas! El dia que se'n vagin els lleons marins, no se què faran amb el negoci que tenen en aquest pier



Per acabar el dia ens hem quedat a sopar al Pier 39 i hem provat els típics i famosos Clam Chowder:


Bé, i això és tot per avui. Demà tenim previst visitar Alcatraz entre altres coses. El que no saben és si trobarem entrades perquè no les hem comprat amb antel·lació. A veure què...
Petons a tots!

3 comentaris:

Marta_Jordi_Joan ha dit...

A veure, necessito un aclariment... que és això dels famosos CLAM CHOWDER????? Home, ja sé que ho podria buscar pel google però ja que estoy a prop d'ells, m'ho podeu explicar directament vosaletres, no? Pel que m'han dit, San Forisco (pels fans del LAGO AZUL) és un lloc fascinant! Feu moltes fotos que tinc ganes de veure-ho tot! I per cert, ja teniu molt bon color de cara, eh!

Petonassos!!!!

Ivan ha dit...

Lo del Clam Chowder és un pa semblant al pa de pagès, però que li han buidat la molla i hi posen una especie de crema i patata. el que no he entès encara és si és crema de peix o de cranc...

Està bò!!

Marta_Jordi_Joan ha dit...

Ja fan barreges rares, aquests americans...

Publica un comentari a l'entrada