Aniversari al Grand Canyon

Encara no tenim el cos acostumat a aquest canvi d'hora i ens hem aixecat molt aviat (abans de les 6 ja estavem desperts!). Després de parlar via skype i celebrar a distància l'aniversari, cap al cotxe de nou i en ruta!!

La primera parada a Seligman, un  altre poble de la ruta 66 (si se'n pot dir poble d'un carrer principal i unes quantes cases), jo diria que el poble més friki de la ruta 66.. només per poder vendre són capaços de decorar els carrers amb cotxes dels anys 50 i les façanes amb tot de maniquís de dubtosa elegància...


 Després d'aquesta dosi de frikisme, de nou cap a l'autopista i més d'una hora fins a Williams, on hem sortit en direcció al Grand Canyon. Hi hem entrat després de dinar.

Això del G. Canyon els americans ho tenen ben muntat, deixes el cotxe aparcat (hi ha 5 grans aparcaments) i hi ha 3 linies de bus gratuït que conecten els diferents punts i miradors, si vols anar d'un lloc a l'altre pots anar-hi caminant pel rim trail (un camí per la vora del canyon, en alguns trams sense baranes ni res) o anar pujant i baixant dels busos. Nosaltres avui hem anat intercalant caminada a peu i busos per visitar la zona centre i oest: Yavapai point, Mohave point, Pima point, Hermits Rest fins a arribar a veure la posta de sol a Hopi Point. Com diria el Jesulín: Im-Prezionante. Aquí va un video ràpid des d'un dels miradors:




  Un cop s'ha fet fosc, hem anat en busca del hotel, el Best Western Squire Inn, un hotel fora del Parc perque els de dins estan plens des de fa mesos.

Aquesta és la ruta d'avui:


Ver 09 - Kingman - Grand Canyon en un mapa más grande

Demà tenim previst veure la part est del GC i sortir en direcció Monument Valley, el dels anuncis de Marlboro..

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy bien pareja

Pero que es eso d eestar en L.A. y no pasar por Holiwood a visitar a la Angelina, el Brad and their friends

Have a good trip!

Román

Anònim ha dit...

Oh my Gold!

quins mainiquis!

a mi em fan por i tot juas

carme ha dit...

thersQuina passada el video!! Aquí i a la feina estem tots flipant!! A primera hora del matí tothom a punt per veure el reportatge
Kisses

Carme

Publica un comentari a l'entrada